Nieuwe stad en startGrote foto nieuwe stad en start erotiek contact vrouw tot man
Locatie Maaseik  (Vlaams-Limburg)

Kenmerken

Contact-mogelijkheid Gratis
Op zoek naar Sekspartner

Beschrijving

Dag, hier een dame, midden 40. Ik woon in Maaseik, maar kom hier niet vandaan. Ik kom zelf uit Breda.. Ik heb mijn ex-man daar achter gelaten, op zoek naar iets nieuws. Een nieuw begin, waar niemand mij kent en ik niemand ken. Ik ben dus gescheiden, heb 3 kinderen, maar ik was er vroeg bij, dus mijn laatste woont nu nog bij me, maar we zijn op zoek naar zijn eigen plekje en dan is iedereen het nest uit gevlogen.
De volgende stap is er 1 voor moeder.. Ik heb de laatste 25 jaar mij volledig gegeven aan man en kinderen. Mijn taak zit er zo goed als op en dus is het nu tijd om mijn eigen leven weer op te pakken. Graag wil ik wel even duidelijk vermelden dat ik niet (direct) op zoek ben naar iemand om mijn leven mee te delen. Je weet natuurlijk nooit hoe het loopt, maar de reden voor dit oproepje heeft alleen te maken met behoeftes, om het maar even grof te zeggen. Ook niet onbelangrijk, ik zoek wel niet naar een vent die roept oh ik neuk je wel ff… Daar kan ik echt NIKS mee!
Laatste opmerking… Ik rook en ik vind het erg vervelend als de ander daar over zeurt, dus of je moet er geen probleem mee hebben, of zelf ook een roker zijn.

Kenmerken: Contact-mogelijkheid: Gratis, Op zoek naar: Sekspartner, Aangeboden in Maaseik


Website tip: De snelste manier in Nederland om een seksafspraak te maken!


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 23065227

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.