Gewoon op zoek naar een beetje liefde en geluk.Grote foto gewoon op zoek naar een beetje liefde en geluk. erotiek vrouw zoekt mannelijke sekspartner
Locatie Kortrijk  (West-Vlaanderen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Hey leuke man ik heet Sandra en ik kom uit Bruinehaar. Tjah wat zal ik eens over mezelf vertellen? Ik ben gek op honden. Ik heb er ook 3. Alle 3 zijn het Franse Bulldogs. Super lief! Dat is ook meteen mijn grootste hobby. Ik werk in een supermarkt als hoofdcassiere en hier en daar doe ik af en toe een cursus. Ik ben geboren in Den Helder, maar vanwege het werk van mijn vader zijn we naar Bruinehaar verhuist. Ik woon hier nu 3 jaar en 2 jaar op mezelf wat goed bevalt. Ik zoek een leuke man en wie weet bloeit het uit in een relatie, maar eerst maar plezier hebben met elkaar. Ik vind vertrouwen en eerlijkheid de basis van een vriendschap en relatie. Als je verder nog iets van mij wilt weten dan beantwoord ik je vragen graag. Ik ben ook nieuwsgierig naar jou natuurlijk. 
 

 
-- 

--Ba-Bi-Bi Flirt 

De nieuwste en de leukste Dating-Site van Nederland en Belgie waar contact maken op Nr 1 staat. Op BaBiBi-Flirt ben je geheel anoniem en Member worden is eenvoudig en binnen een paar stappen gedaan. 

Aanmelden op BaBiBi-Flirt is geheel kostenloos. Om Member te worden zijn de kosten laag_drempelig gehouden zodat iedereen er gebruik van kan maken. 

Geen dure Credit-Paketten meer aanschaffen !! 

Berichten sturen voor slechts 15 ct.Kenmerken: Aangeboden in Kortrijk
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 23776865

Meer Vrouw zoekt Mannelijke Sekspartner

Meer Vrouw zoekt Mannelijke Sekspartner aangeboden in deze subrubriek.